האם יכול להיות שהדרך לחיים טובים יותר עוברת בבישול נכון יותר?
"על טעם ועל רוח" הוא ספר בישול חדש וקצת שונה. הוא משלב מתכונים ועקרונות חיים מהמזרח, כדי לשפר את הקוראים כטבחים וכיצורים חיים כאחד. השף שמאחורי הספר מנסה לתמצת את התורה ומסביר מדוע לא נכנס לסופרמרקט כבר שנתיים

מתוך הספר "על טעם ועל רוח"צילום: אור קפלן
איתן לשם
איתן לשם
השף אסף בן משה לא נכנס לסופרמרקט כבר שנתיים. "זה גדול מדי, מפחיד אותי", אומר בן משה. אפשר לקנות הכל, הוא אומר, מיצרנים ומגדלים קטנים ומקומיים מבלי להיכנס אל הסופר. אמירה זו מצטרפת למוטו שלו כחלק מתפיסת חיים הרואה בבישול ובאוכל מקום מרכזי בחיים, ולכן - לדעתו - כדאי לכולנו לבשל ולאכול "נכון" יותר וכפועל יוצא לחיות טוב יותר.