ביקור עצוב במסעדת שלושה כוכבי מישלן ניו יורקית ריקה
מוניר עיסא, יליד חיפה, עצוב כשהוא רואה את מסעדתו "שולחן השף - ברוקלין פייר", בעלת שלושה כוכבי מישלן, סגורה. בלי ארוחת טעימות ב-1,500 דולר אבל עם תפריט משלוחים עילי, הוא בכל זאת אופטימי. "אולי לא כל מסעדות היוקרה יחזרו, אבל הקהל מתגעגע"
מו עיסא בסופרמרקט שלו הסמוך ברוקלין פיירצילום: חיים הנדוורקר
היה עצוב לבקר בשבוע שעבר במסעדת "שולחן השף ברוקלין פייר" של מו (מוניר) עיסא, במנהטן. המקום שזכה בשלושה כוכבי מישלן, כמו ארבע מסעדות נוספות בלבד בניו יורק, ריק ושומם. בכלל, מסעדות היוקרה בניו יורק סגורות כעת, מי באופן זמני ומי לצמיתות. עיסא שולף תפריט ישן ושנינו מדברים בערגה על הימים בהם ארוחת טעימות זוגית, כולל התאמת יינות לכל מנה, עלתה כ-1,500 דולר והיה מי ששילם.