לאכול פיצה משפחתית בניו יורק במחיר של פיצה אישית בבת ים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
פיצריית מנג'יאנו שבצפון ניו-ג'רזי
כשעברתי לארצות הברית נדהמתי לגלות שיש עוד תוספות לפיצה חוץ מזיתים שחורים וזיתים ירוקים. פיצריית מנג'יאנו שבצפון ניו-ג'רזיצילום: צח יוקד
צח יוקד
צח יוקד

נפתח בהתנצלות. אמנם באיחור של 15 שנה, אבל מה שמגיע מגיע. "אין בארץ פיצה טובה", נהגה לחזור ולומר אשתי האמריקאית כשעוד למדנו ביחד באוניברסיטה העברית בירושלים. מתעקשת במין סנוביזם אמריקאי טיפוסי, כפי שזה התפרש אז בעיניי, שעוד לא יצא לה לאכול בארץ פיצה איכותית מהסוג שאפשר למצוא בכל פינה בניו יורק. שהבצק העבה לא בצק, הגבינה השומנית לא גבינה, תירס הוא לא באמת תוספת ואיך בדיוק נכנסים טבסקו ואורגנו לכל הסיפור? 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ