"ירושלים זה לא מקום למשלוחים": השף אבי לוי מביא את "המוציא" לאזור המרכז

השף אבי לוי, זוכה מאסטר שף ובעליה של מסעדת "המוציא" המצליחה מירושלים, נכנס גם אם באיחור לקלחת המשלוחים. בשיחה עמו הוא מבהיר למה הוא לקח את הזמן, מדוע לא כדאי להחזיר כעת את המסעדות ומסביר איך דווקא אבא שלו גרם לו להיכנס לפרופורציות

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אבי לוי
אבי לויצילום: אנטולי מיכאלו
איתן לשם
איתן לשם

אביו של השף אבי לוי, השף של מסעדת "המוציא" הירושלמית, יצא ממחלקת קורונה רק בשבוע שעבר. הוא הצליח להתגבר על המחלה למרות גילו (82) ולמרות "כל הסיבוכים שאתה יכול לתאר לעצמך", מספר לוי בשיחה עמו. כך שניתן להבין די בקלות את מצב התודעה האחר שהשף, זוכה מאסטרשף, נמצא בו. לעומת הטרוניות הקולינריות על המצב, לוי עוצר להודות על הטוב. "להיכנס לשם זה כמו לטוס לחלל", הוא מתאר את נהלי הכניסה למחלקת הקורונה, אותה פקד באופן תדיר בשבועות האחרונים כשבא לבקר את אביו. "אתה נכנס ממוגן מכף רגל ועד ראש ושם ראיתי את המצב, הבנתי ש'זה לא עוד שפעת' כמו שאומרים, שם הבנתי שזה לא פאקינג לא צחוק. כל יום מתים שם אנשים, ואחרים מחכים שהם ימותו כדי שיתפנו להם מיתות. זה מכניס קצת לפרופורציות", הוא מבהיר את המצב מנקודת ראותו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ