הלכתי לאכול במוסד הכריכים המיתולוגי של ניו יורק ויצאתי פראייר

צח יוקד יצא לבדוק מה שלום מעדניית כץ שבדרום מנהטן, מוסד הכריכים האהוב והמפורסם. אחרי המתנה ארוכה בתור, כל מה שהוא קיבל זה כריך טונה בסיסי כל כך במחיר שערורייתי

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
כריך הטונה של מעדניית כץ
עשרים דולר במעדניית כץ המיתולוגית עבור טונה עם לחם. רגיל, בסיסי, סטנדרטי צילום: צח יוקד
צח יוקד
צח יוקד

בעיה: איך כותבים ביקורת על כריך טונה? במילים אחרות, איך ממלאים טור על ארוחה שכוללת שלושה מרכיבים: לחם, טונה ומיונז. אני בטוח שיש לא מעט כותבים מוכשרים, מבקרי אוכל מנוסים, שמסוגלים להתפייט על טריות הלחם, על עובי הפרוסה, על מרקם הסלט, על איכות המיונז, על נתחי הטונה ועל כמות המלח. אבל בואו נודה על האמת, כריך טונה, לטוב ולרע, הוא כריך טונה. שתי פרוסות לחם, טונה מעורבבת עם מיונז, קצת מלח ונגמר הסיפור. מורכב פחות ממשולש פיצה, בסיסי יותר ממנה פלאפל. לאכול, לשבוע ולהמשיך הלאה.