במושב תעוז יש מאפייה ששווה נסיעה מיוחדת

הוא התחיל לאפות בעקבות קרואסון שטעם לפני יותר מתריסר שנים, בהמשך פתח מאפייה קטנה בשפלת יהודה, שמושכת לא רק את תושבי האזור אלא גם אוהבי לחם מתל אביב ומירושלים. שיחה עם האופה אייל תמיר, הלא הוא אישלחם, ומתכון ללחם כפרי למתקדמים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אייל תמיר עם עובד במאפייה
אייל תמיר באישלחם. חשוב לי שהלחם יהיה זמין לקהילה שבה אני חי. באירופה מאפייה היא מקום מפגש של תושבי הכפר וככה רציתי שהמאפייה שלי תהיהצילום: דודו בכר
רותם בר כהן
רותם בר כהן

לא הרבה אנשים יכולים להגיד שקרואסון שינה את מסלול חייהם. לאייל תמיר זה קרה. ב-2008, אחרי שסיים את הלימודים במוסררה ועבד בהפקות צילום, זוגתו הביאה בוקר אחד קרואסון טרי. "הטעם היה מדהים", הוא זוכר במדויק גם אחרי 13 שנה, "ונפתח לי שם איזה צוהר". מצויד בהארה החדשה, תמיר דפק על דלת המאפייה "טלר", ממנה יצא הקרואסון ושאל אם הם צריכים עובדים.

רותם בר כהן

מאז שעמדה על דעתה רותם בר כהן כותבת ונוסעת, נוסעת וכותבת. חייתה 11 שנים בארצות הברית, במהלכן למדה תקשורת באוניברסיטת טמפל בפילדלפיה, כתבה כתבות בנושאים חברתיים למגזין סוף השבוע של הפילדפיה אינקוויירר ונסעה ללא הרף. כיום עורכת את אתר מסע אחר אונליין, כותבת בלוג טיולים, "עיר זרה", במדור הטיולים של הארץ ואת "אנשי האוכל" במדור האוכל של הארץ.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ