"חוויה קולינרית סוטה": בשעה טובה, ספר בישול עם קנאביס יצא לאור בארץ

ספר הבישול החדש "מאנצ'יז" מבקש להרים את הקנאביס לאכיל מרמת הבראוניז אל רמת ארוחות הגורמה. כותב הספר, גלעד מאירי, מבקש ללמד כיצד לעשות זאת נכון, מזהיר מנפילות ומבקש שנתחיל לכבד את המאנצ'יז שלנו

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ארוחת קנאביס "כהלכתה", מתוך הספר
ארוחת קנאביס "כהלכתה", מתוך הספרצילום: אסף רונן
איתן לשם
איתן לשם

הלגליזציה פנים רבות לה. תהליך הכשרת הצמח הירוק הוא ארוך אך מתנהל בכמה מישורים – החל מרפורמת אי ההפללה של גלעד ארדן, עבור דרך יוזמות ללגליזציה של ממש בכנסת היוצאת ועד לשימוש המוני של ישראלים רבים שנותנים לזה תוקף חוקי דרך הרגליים (או דרך הריאות). כך או כך – הקנאביס בדרכו להפוך לחוקי, ועם כל החוקיות הזו עולות וצומחות דרכים חדשות לצרוך אותו. למשל באכילה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ