הצצה אל המסעדה ישראלית הראשונה שנפתחה בניו יורק בעידן הקורונה

בשעה שאלפי מסעדות נסגרות בניו יורק ובעליהן עוד מלקקים את הפצעים, המסעדן אורן סימון שמחזיק ב-14 מסעדות בעיר יוצא להרפתקה עם "דגון", מסעדה תל אביבית בתפוח הגדול

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ארי בוקובזה
ארי בוקובזה. דגון היא חגיגה של המטבח הלבנטיני והמטבח הישראליצילום: חיים הנדוורקר
חיים הנדוורקר
ניו יורק
חיים הנדוורקר
ניו יורק

ניו יורק חוזרת אט אט לשגרה, המסעדנים מלקקים עדיין את פצעיהם, אבל בשטח צצים יותר ויותר סימנים שמראים שימים טובים יותר עומדים לבוא והנה, מסעדה ישראלית-תל אביבית-ניו יורקית ראשונה יוצאת לדרך. "דגון" נפתחה בתחילת החודש שעבר באפר ווסט סייד של מנהטן וכבר קשה להשיג בה שולחן. אין כל ספק, צריך הרבה אומץ כדי לפתוח מסעדה עם 70 מקומות ישיבה בלבד בתקופה כזאת.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ