את הלחם הצרפתי הנהדר של בלת'אזאר עושים שני ישראלים

יגיל סלע ואיתי אלמוג הם האנשים האחראים לאפייתם של הלחמים, מוצרי המאפה והעוגות מהמשובחים ביותר של ניו יורק

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לחמים של המאפייה עליהם מוטבעת האות B
את כיכרות הלחם של בלת'אזאר אפשר לאכול לא רק במסעדת הדגל, אלא גם לרכוש במעדניות נחשבות בעירצילום: Ann Stratton
חיים הנדוורקר
ניו יורק
חיים הנדוורקר
ניו יורק

הלחם הטוב לטעמי בניו יורק (ואהוב עלי) הוא לחם מחמצת מקמח שיפון של בלת'אזאר. אני אוהב להפריד את הקרום הקשה, הכמעט שרוף מהחלק רך, למרוח חמאה משובחת, וזהו. חלום.

בלת'אזאר מוכרת כמסעדה פופולרית בסוהו שאמנם מתבססת בסגנונה על ביסטרו פריזאי קלאסי, אך היתה בעצמה מושא השראה למסעדות רבות ברחבי העולם, כולל בישראל. הביסטרו הוקם על ידי קית' מקנילי ב-1997 וזכה מיד להצלחה גדולה. המוטו, אז כן עכשיו, היה: כדאי לנהוג יפה במארחת ואולי ימצאו לכם מקום. כן, מ-1997 ועד היום, לא קל למצוא כאן שולחן.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ