שתי גלידות פרסיות, אחת בחולון, אחת בלוינסקי: מצאנו את ההתמכרות הבאה שלנו

הגלידה הפרסית, עמוסת זעפרן, מי ורדים פיסטוקים ומסטיקא, היא אחת המתובלות והמיוחדות שטעמנו. אבל היכן עושים אותה טוב יותר? יצאנו לבדוק, ונהנינו מגלידה מוזרה-טעימה

איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתן לשם

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ