המסעדנית מרעננה שמעמידה את הניו יורקרים בתור, גם בימי הקורונה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מאיה יענקלביץ׳(משמאל) ודין
האוכל אצלנו הוא הבונוס. מאיה ודין ינקלביץ' במסעדת JACK'S WIFE FREDAצילום: חיים הנדוורקר

ההיפסטרים של ניו יורק אוהבים את שלוש המסעדות הנושאות את השם "Jack's Wife Freda", בעיר. כשאני עובר בסביבתן, המסעדות מלאות, תמיד. בקיץ האחרון, למרות הקורונה, אי אפשר היה למצוא מקום בהן. גם בחורף הנוכחי, כשהרבה מסעדות משוועות לסועדים, אצל "פרידה" תמיד מלא.

כל בעל מסעדה ניו יורקי רוצה היפסטרים כסועדים. זהו קהל יעד שיודע לאכול ונחשב לנכון ומבין. אם הוא אוהב, הוא דוגל בשיטת חבר מביא חבר. השמועה עוברת מפה לאוזן ועושה את שלה במילוי המקומות. אז מה בדיוק הסוד של פרידה? העיצוב חביב למדי, אך יש מסעדות יפות יותר. האוכל גם הוא בסדר גמור ואפילו טוב לפרקים, אבל יש מסעדות המגישות מנות טובות בהרבה שהיו מתות לקמצוץ מהקהל הנ"ל. ובכל זאת, אם במקרה נופלים על יום לא כל כך קר, לא מן הנמנע שתבחרו ללכת ל"פרידה אשתו של ג'ק". אם מחפשים אווירה של מסיבה, זה המקום הנכון. כן, גם בימים אלה כשמגיפת הקורונה משתוללת.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ