כך הפך אופה אלמוני מישראל לכוכב רשת אמריקאי בתחום האפייה

יש לו יותר מ-160 אלף עוקבים מכל רחבי העולם, הוא מחוזר אחרי שפים ומסעדנים, אבל דווקא בישראל שמו של האופה בן סימן טוב אינו ממש מוכר, עד שבאה הקורונה וסרטון אחד ללחם כחול

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
בן סימן טוב ולחם אבץ שחור
זה לא שרוף, זה אבץ. בן סימן טובצילום: בן סימן טוב
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון

סוף פברואר 2020. אם יום הולדת הוא רמז לבאות, אזי לפי יום הולדתו ה-27 של האופה בן סימן טוב, כל הסימנים היו רחוקים מלהיות טובים. לפני רגע הוא סיים את לימודי התואר הראשון בגסטרונומיה באוניברסיטת ברה באיטליה וביום הולדתו ממש פרצה המגפה בארץ המגף. באותו היום זוגתו האמריקאית המשיכה לדרכה וטסה לקליפורניה על מנת להשלים את עבודתה כשפית, ואילו סימן טוב נאלץ לשוב על עקבותיו ולחזור לישראל. יום הולדת הוא זמן טוב לחשבון נפש, אבל בעבור סימן טוב הוא חייב חישוב מסלול מחדש, כמי ששב הביתה אחרי תקופה ארוכה בניכר, עם תואר ראשון בקולינריה ("מה עושים עם זה בכלל בארץ?") וזהו, בערך.

רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ