בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: מרק פטריות יער וערמונים של השף יענקל'ה תורג'מן

מרכיבים: חבילת פטריות פורטובלו פרוסות, חבילת פטריות שמפיניון פרוסות, חבילת פטריות שיטאקי פרוסות, חופן פטריות פורצ'יני שהושרו במים חמים וסוננו, חבילת פטריות שימג'י קצוצות, 4 בצלים פרוסים, 3 גבעולי סלרי קצוצים...

תגובות

חומרים:

  • חבילת פטריות פורטובלו פרוסות
  • חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
  • חבילת פטריות שיטאקי פרוסות
  • חופן פטריות פורצ'יני שהושרו במים חמים וסוננו
  • חבילת פטריות שימג'י קצוצות
  • 4 בצלים פרוסים
  • 3 גבעולי סלרי קצוצים
  • צרור תימין לימוני קצוץ
  • 8 שיני שום פרוסות
  • כרישה קצוצה
  • חבילת ערמונים בוואקום
  • מעט שמן זית

הכנה:

בסיר עם שמן זית מאדים בצל, כרישה, תימין ושום כ-10 דקות. מוסיפים כפית מלח, ערמונים ופטריות ומאדים היטב כ-25 דקות. מכסים במים ומבשלים כשעה.

טוחנים היטב בבלנדר, טועמים ומוסיפים מלח.

מיטל סלומון


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו