בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: טונה צרובה בתבלינים של השף עופר אבגיל

מנה ראשונה מרשימה שחוגגת על טונה טרייה, תבלינים ואבוקדו

תגובות

חומרים:

  • 120 גרם פילה טונה
  • 1/4 אבוקדו
  • כף פלפל שחור גרוס גס
  • 2 כפות שומשום שחור
  • 2 כפות קצח
  • 1 כפית גרגירי כוסברה
  • קורט מלח ים
  • רוטב צ'יפוטלה
  • מעט נבטי צנונית
  • שמן קנולה

הכנה:

מערבבים את כל התבלינים, מצפים את פילה הטונה מכל הצדדים ומהדקים חזק. מחממים מעט שמן קנולה במחבת כבדה וצורבים את נתח הטונה כחצי דקה מכל צד. בצלחת הגשה מזליפים מעט רוטב צ'יפוטלה, מסדרים פרוסות אבוקדו, מניחים מעל את פילה הטונה חתוך לפרוסות דקות ומקשטים בנבטי צנונית.

איתיאל ציון


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו