בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון:המבורגר פורל בשמן אבוקדו של השף אריק פורת

מרכיבים: 800 גרם פילה פורל נקי מעצמות, חצי בצל אדום קטן קצוץ, 2 גבעולי שמיר, גרידה מלימון אחד, 1 כפית חרדל דיז'ון, חצי כפית זרעי כוסברה טחונים, פלפל שחור גרוס, מלח, 1 חלבון ביצה, 1 כף פירורי לחם, 2 כפות מיונז או 2 כפות קרם פרש...

תגובות

חומרים:

  • 800 גרם פילה פורל נקי מעצמות
  • חצי בצל אדום קטן קצוץ
  • 2 גבעולי שמיר
  • גרידה מלימון אחד
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • חצי כפית זרעי כוסברה טחונים
  • פלפל שחור גרוס / מלח
  • 1 חלבון ביצה
  • 1 כף פירורי לחם
  • 2 כפות מיונז או 2 כפות קרם פרש
  • 2 כפות שמן אבוקדו
  • 4 פרוסות עגבנייה, 4 עלי חסה פריכים
  • 4 לחמניות המבורגר

הכנה:

קוצצים היטב בסכין פילה פורל, מעבירים לקערה, מוסיפים את יתרת המרכיבים ומערבבים היטב. יוצרים קציצות המבורגר ומעבירים למקרר לחצי שעה. מערבבים מיונז/קרם פרש עם שמן אבוקדו ומתבלים במעט מלח ופלפל. מחממים היטב מחבת כבדה, יוצקים שמן אבוקדו ומטגנים את הקציצות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו