בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: כבד עוף וחזה אווז מעושן ברוטב מייפל ותפוזים של איברהים שחאדה

מרכיבים: חצי כוס מיץ תפוזים סחוט, 200 גרם כבד עוף חתוך לקוביות, 50 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות, 1 תפוז (לקישוט), 2 כפות מייפל, מלח, פלפל לפי טעם

תגובות

חומרים: (מנה לזוג)

  • חצי כוס מיץ תפוזים סחוט
  • 200 גרם כבד עוף חתוך לקוביות
  • 50 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות
  • 1 תפוז (לקישוט)
  • 2 כפות מייפל
  • מלח, פלפל לפי טעם

הכנה:

מטגנים את הכבד למשך כשלוש דקות ומוסיפים את קוביות חזה האווז, את המייפל, מיץ התפוזים, מלח ופלפל. משאירים הכל על אש נמוכה למשך כ-3-4 דקות עד לקבלת רוטב סמיך. לבסוף מקשטים עם פלחי תפוזים.

בועז לביא


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו