בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: מאפינס מנגו וגזר

מרכיבים: 2 ביצים, 80 גרם אבקת סוכר חום כהה או לבן, 50 מ"ל שמן זית, 200 גרם (נטו) מנגו חתוך לקוביות קטנות, 150 גרם גזר (2 גזרים) מגורר, 2 כפות צימוקים שחורים קטנים, כף ליקר אמרטו או קוניאק, 150 גרם קמח כוסמין מלא מנופה...

תגובות

חומרים (ל-10 יחידות):

  • 2 ביצים
  • 80 גרם אבקת סוכר חום כהה או לבן
  • 50 מ"ל שמן זית
  • 200 גרם (נטו) מנגו חתוך לקוביות קטנות
  • 150 גרם גזר (2 גזרים) מגורר
  • 2 כפות צימוקים שחורים קטנים
  • כף ליקר אמרטו או קוניאק
  • 150 גרם קמח כוסמין מלא מנופה
  • כפית וחצי אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • חצי כפית קינמון
  • 2 כפות קוקוס

לציפוי:

  • 2 כפות שיבולת שועל
  • כף שומשום
  • כף שומשום שחור
  • כף גרעיני חמנייה
  • רבע כפית קינמון
  • כף דבש
  • כף מים

הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה טורפים בעזרת מטרפה ידנית ביצים, סוכר ושמן זית. מוסיפים קוביות מנגו, גזר מגורר, צימוקים ואמרטו, מערבבים. בקערה נפרדת מערבבים את היבשים ומוסיפים אותם ידנית לתערובת. מערבבים מעט, עד שהתערובת אחידה. יוצקים לתבנית שקעים של מאפינס. מערבבים את חומרי הציפוי בקערה קטנה ומפזרים מעל כל מאפינס. אופים 25 דקות.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו