בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: ממרח סלמון עם ביצה קשה, זיתי קלמטה ועשבי תיבול

מרכיבים: 150 גרם סלמון ביתי משומר, מסונן משמן זית, 2 ביצים קשות, 6 יחידות זיתי קלמטה קצוצים גס, כף מיונז דל שומן, רבע כפית חרדל, חצי כפית מיץ לימון, 2 כפות עשבי תיבול קצוצים כגון: עירית, פטרוזיליה, כוסברה...

2תגובות

ממרח הסלמון מצוין בתוך כריך לארוחת בוקר או צהריים. מתאים לנשיאה ליום טיול, לפיקניק, או לים. יתרונו בכך שהוא נשמר היטב למשך שעות אחדות ללא קירור.

חומרים (ל-4 מנות):

  • 150 גרם סלמון ביתי משומר, מסונן משמן זית
  • 2 ביצים קשות
  • 6 יחידות זיתי קלמטה קצוצים גס
  • כף מיונז דל שומן
  • רבע כפית חרדל
  • חצי כפית מיץ לימון
  • 2 כפות עשבי תיבול קצוצים כגון: עירית, פטרוזיליה, כוסברה
  • מעט גבעולי סלרי קצוצים דק
  • מעט מלח
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס

הכנה:

מועכים במזלג את בשר הדג. מגררים על פומפייה ביצים קשות ומוסיפים לסלמון. מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים. מתקנים תיבול ומגישים על לחם טרי.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו