בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: בוראני צנוניות, ארוגולה וקרוטונים

מרכיבים: 6 צנוניות, צרור ארוגולה או רוקט, חצי כפית מלח גס, כוס קרוטונים, חצי כפית מיץ לימון, חצי כפית פלפל שחור, כף שמן זית; למרק: ליטר וחצי יוגורט עיזים, מיכל שמנת חמוצה, 2 כפות שמן זית, שן שום קצוצה, כף מיץ לימון ...

תגובות

חומרים (ל-6 מנות):

  • 6 צנוניות
  • צרור ארוגולה או רוקט
  • חצי כפית מלח גס
  • כוס קרוטונים
  • חצי כפית מיץ לימון
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כף שמן זית

למרק:

  • ליטר וחצי יוגורט עיזים
  • מיכל שמנת חמוצה
  • 2 כפות שמן זית
  • שן שום קצוצה
  • כף מיץ לימון
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל לבן

הכנה:

מגררים צנוניות על מגררת גסה. קוצצים ארוגולה לרצועות דקיקות, מניחים אותם במסננת, בוזקים מלח גס ומשהים למשך חצי שעה. מערבבים מדי פעם. מעבירים לקערה, מוסיפים קרוטונים, חצי כפית מיץ לימון, פלפל שחור וכף שמן זית. מצננים במקרר. בקערה מערבבים את חומרי המרק, מערבבים ומוזגים לקערות אישיות. מוסיפים חופן צנוניות וארוגולה מתובלים לכל קערה ומגישים מיד.

לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו