בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: קרפצ'ו פילה בקר של טל הולצר

מרכיבים: 100 גרם פילה בקר טרי איכותי, חופן עלי בזיליקום קצוצים, גבינת פרמזן טרייה גוררת, שמן זית, מיץ לימון טרי, מלח ים, פלפל שחור גרוס, חומץ בלסאמי (אופציונלי)

תגובות

חומרים:

  • 100 גרם פילה בקר טרי איכותי
  • חופן עלי בזיליקום קצוצים
  • גבינת פרמזן טרייה מגוררת
  • שמן זית
  • מיץ לימון טרי
  • מלח ים, פלפל שחור גרוס
  • חומץ בלסאמי (אופציונלי)

הכנה:

פורסים פרוסות דקות ככל האפשר מהפילה. בעזרת הסכין משטחים אותן על קרש החיתוך בתנועת משיכה ארוכה. מסדרים את הפרוסות על צלחת ההגשה באופן אחיד עד שהם מכסים אותה במלואה. סוחטים על הבשר הנא מיץ מחצי לימון טרי. מזליפים בנדיבות שמן זית כתית טהור. מפזרים מעל מעט עלי בזיליקום קצוצים, מעט גבינת פרמזן מגוררת, מעט מלח ים ופלפל מגורר לפי הטעם. מי שאוהב טעם חמוץ מודגש, יכול להזליף גם מעט חומץ בלסמי. מגישים עם לחם חם, חמאה טובה וממרח פלפלים חריפים קלויים.

דן פרץ


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו