בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סלט קוביות סלק וחזה עוף של השף מיקי סויסה

מרכיבים: 4 יח' סלק בינוני (מבושל עד ריכוך), 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות, 1 גמבה צהובה חתוכה לקוביות, 1 חופן עלי בזיליקום קצוצים, 400 גרם חזה עוף, מיץ מ-2 לימונים, מלח גס, פלפל שחור גרוס, 3 כוסות שמן זית

תגובות

חומרים:

  • 4 יח' סלק בינוני (מבושל עד ריכוך)
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • 1 גמבה צהובה חתוכה לקוביות
  • 1 חופן עלי בזיליקום קצוצים
  • 400 גרם חזה עוף
  • מיץ מ-2 לימונים
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 3 כוסות שמן זית

הכנה:

מבשלים את חזה העוף במים כ-10 דקות מרגע הרתיחה, מקררים ופורסים; מקלפים את הסלק וחותכים אותו לקוביות קטנות ומערבבים עם שאר החומרים; מתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס, ומערבבים היטב; מסדרים את הסלט בצלחת הגשה ומניחים מעל את חזה העוף.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו