עופר אבגיל, שף אורח

חומרים:

4 פרוסות של אוסובוקו עגל במשקל 300 גרם כל אחת

2 גזרים קלופים חתוכים גס

1 שורש סלרי קלוף חתוך גס

1 כרישה חתוכה גס

2 בצל לבן חתוך גס

ראש שום חצוי

כוס אורז לבן

כוסברה קצוצה

חצי כוס קמח לבן

2 כוסות יין אדום

2 ליטר מים

שמן זית

צרור טימין

צרור בזיליקום

מלח

פלפל

הכנה:

מחממים מחבת כבדה במעט שמן זית. מקמחים את הבשר ומטגנים עד השחמה משני הצדדים. בסיר רחב ללא ידיות פלסטיק מאדים את ירקות השורש, מוסיפים את הבשר ומכסים ביין ובמים מעל גובה הבשר.

מביאים לרתיחה מוסיפים טימין ובזיליקום ומתבלים במלח ופלפל. מכניסים את הסיר לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעתיים וחצי. מגישים את הבשר והירקות עם אורז לבן וכוסברה קצוצה.

עוד מתכוני בשר: קבב טלה של השף דוחול ספדי, תבשיל לחי בקר

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ