בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: חזה מולארד צלוי

פרוסות דקיקות של חזה שנצרב על מחבת ונאפה כמה דקות בתנור. מגישים עם רוטב בצלצלים, יין, עלי דפנה ופלפל

תגובות

חומרים (4 מנות):

  • 2 חזה מולארד נקי
  • 2 כפות צ'ילי מתוק
  • 1 כפית דבש
  • 2 כפות סויה
  • 4 בצלצלי שלוט קלופים
  • 1 כוס יין אדום
  • 3 כפות סוכר
  • 2 עלי דפנה
  • פלפל אנגלי

הכנה:

מחממים מעט מחבת טפלון ומניחים בתוכה את המולארד, כאשר העור פונה כלפי המחבת. צורבים על להבה נמוכה עד לקבלת גוון זהוב משני הצדדים. מניחים בתבנית. מערבבים צ'ילי, דבש וסויה ומורחים על המולארד. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לחמש עד שמונה דקות. מוציאים מהתנור, פורסים לפרוסות דקיקות.

מכניסים לסיר קטן בצלצלים, יין, סוכר, עלי דפנה ופלפל ומבשלים על אש נמוכה כ-35 דקות עד שהיין מצטמצם והבצל זגוגי. מגישים לצד חזה מולארד.

באדיבות השף צ'רלי פדידה

דן פרץ


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו