בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: סלט פסטה

חומרים (4 מנות): 500 גרם פסטה פנה, שמן זית, חצי כפית מלח, 200 גרם פסטו, 300 גר עגבניות שרי שטופות וחתוכות לרבעים, 50 גרם עגבניות מיובשות, חתוכות לרצועות, 50 גרם זיתים מגולענים, חתוכים לרבעים, 250 גרם פטה חתוכה לקוביות קטנות

תגובות

חומרים (4 מנות):

500 גרם פסטה פנה

שמן זית

חצי כפית מלח

200 גרם פסטו

300 גר עגבניות שרי שטופות וחתוכות לרבעים

50 גרם עגבניות מיובשות, חתוכות לרצועות

50 גרם זיתים מגולענים, חתוכים לרבעים

250 גרם פטה חתוכה לקוביות קטנות

הכנה:

בסיר גדול מרתיחים מים עם מעט שמן זית וחצי כפית מלח. מבשלים את הפסטה לפי הזמן המומלץ ומסננים. מעבירים לקערה, מכניסים את כל המרכיבים למעט הפטה ומערבבים. מעבירים לקערת הגשה, מפזרים מעל את הפטה ומגישים.

באדיבות השף טל יעקב

טל יעקב


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו