בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שייק גזר, אגס וגוג'י ברי

2תגובות

חומרים (כוס גדולה לאדם אחד):

  • 2 תפוזים
  • 4 גזרים
  • 2 אגסים
  • אצבע ג'ינג'ר
  • כף גוג'י ברי מושרה במים לשעתיים

הכנה:

סוחטים מיץ תפוזים. מרסקים את כל הירקות והפירות במכונת מיצים קשים. מוזגים את תכולת המיץ לבלנדר ומערבלים יחד עם הגוג'י ברי המסונן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו