מהגליל לניו יורק: איך הגיע קוויאר מקיבוץ דן למחיר 9,400 דולר לק"ג

מסעדות היוקרה בניו יורק מגישות ללקוחותיהן קוויאר ב-470 דולר ל-50 גרם, "מייד אין איזראל" ■ היצרן: קיבוץ דן, הגליל העליון ■ כך הפכה חברה עם שמונה עובדים בקיבוץ קטן בצפון למלכת הקוויאר העולמית

חיים הנדוורקר
ניו יורק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חיים הנדוורקר
ניו יורק
אריק ריפרטצילום: נתן דביר
יגאל בן צביצילום: דרור ארצי
מדן ועד דניאל
מסעדת דניאל בניו יורקצילום: נתן דביר
בריכות הדגים בקיבוץ דןצילום: דרור ארצי

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ