בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השף חנוך בר שלום נמצא מת בדירתו

בר שלום, בן 52, עבד במסעדות שונות, עסק בייעוץ קולינרי ובעיתונות אוכל. אלינוער רבין, שעבדה לצדו שנים רבות: "היתה לו צורת הסתכלות מיוחדת"

5תגובות

השף חנוך בר שלום, נמצא מת אתמול בדירתו. במותו היה בן 52. בר שלום נולד בתל-אביב, והחל ללמוד בישול בגיל 29, במסגרת קורס השפים של רשת מלונות דן. בהמשך עבד במסעדות שונות, ניהל קייטרינג, עסק בייעוץ קולינרי ובעיתונות אוכל - כסטייליסט וכמתכונאי.

בהקדמה לספרו "טעם של מקום" שיצא בסוף 2007 בהוצאת מודן, כתב: "אני לא מאמין בעבודה קשה במטבח, אלא אם היא מהנה, או שהתוצאה הסופית ממש מצדיקה את המאמץ. אני מאמין יותר בחומרי גלם משובחים, שלא בהכרח צריכים להיות יקרים".

אלינוער רבין, שעבדה לצדו שנים רבות על ספרים וכתבות אוכל, סיפרה עליו אתמול כי "היה לו רומן עם אוכל וצורת הסתכלות מיוחדת על דברים. כאדם הוא היה מאוד סגור, גם מצחיק וגם רציני, איש של מצבי רוח כמי שעוסק ביצירה". השף יונתן רושפלד אמר: "אני מאוד עצוב. חנוך יצר אהב ומת, סתם מת, מוקדם מדי".



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו