בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מאיר אדוני יבשל לצד שף פלסטיני במסעדה הטובה בעולם

השף של המסעדות "כתית" ו"המזללה" ישתף פעולה עם מסעדת "נומה" הדנית במסגרת ערב למען השלום, שייערך בבית העירייה בקופנהגן בסוף מאי

4תגובות

השף מאיר אדוני ("כתית", "המזללה") ישתף פעולה עם מסעדת "נומה" הדנית, שדורגה לאחרונה כמסעדה הטובה בעולם בפעם השלישית ברציפות לפי דירוג המגזין רסטוראנט. במסגרת ערב למען השלום, שייערך בבית העירייה בקופנהגן ב-31 במאי, יבשל אדוני יחד עם צוות המסעדה, ולצד השף הפלסטיני ג'וני גוריק, השף יוני דנון מ"כתית" ושף מירדן.

"במפגשים האלה אנחנו מגלים שכולנו דומים, כולנו אוהבים צוחקים ומתרגשים מאותם הדברים ויש בני אדם מאחורי כל הסכסוך המטומטם הזה", אמר אתמול אדוני. קבוצת השפים התגבשה במסגרת ארגון EMET המאגד גם מורים לאזרחות מרחבי המזרח התיכון, ומוזיקאים כמו איה כורם, קובי אוז, אוהד חיטמן ומיקה שדה שיופיעו בקונצרט מיוחד באותו ערב, בסיוע משרד החוץ.

דודו בכר

"נומה", המסעדה של רנה רדזפי בקופנהאגן, זכתה בפעם השלישית ברציפות בתואר "המסעדה הטובה ביותר בעולם" בדירוג של המגזין הבריטי הנחשב "רסטורנט". במקומות השני והשלישי זכו שתי מסעדות ספרדיות: "אל סלאר דה קאן רוקה" בגירונה ו"מוגריץ" בסן סבסטיאן. "אל בולי", המסעדה המנוחה של פראן אדיראה בקוסטה בראווה, דורגה במקום הראשון ארבע פעמים.

לאחר ההכתרה הוצפה מסעדתו של רדזפי בהזמנות, והוא צייץ בחשבון הטוויטר שלו את ההודעה: "1,204 איש ברשימת ההמתנה של הערב. באותו יום ב-2008 היו במסעדה 14 סועדים". רדזפי מתמחה במטבח נורדי מקומי.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו