בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: פירורי ריקוטה

חומרים (400 גרם גבינה): 2 ליטר חלב 3% בשקית (לא בקרטון ולא בבקבוק פלסטיק) 500 מ"ל רוויון, כפית וחצי מלח

תגובות

ריקוטה בעלת מרקם פירורי עדין, שמזכירה במרקמה את האורדה. הגבינה מעולה למליות לפשטידות או פנקייקים, לסלטים רעננים, חביתות, פסטות ופיצות

חומרים (400 גרם גבינה):

2 ליטר חלב 3% בשקית (לא בקרטון ולא בבקבוק פלסטיק)

500 מ"ל רוויון

כפית וחצי מלח

הכנה:

בסיר גדול מחממים חלב ורוויון על אש בינונית, על סף רתיחה (90 מעלות). מערבבים מדי פעם, כדי שהחלב לא יידבק לתחתית הסיר.

מכבים את האש, ממליחים ומשהים 15 דקות ללא ערבוב.

בעזרת כף מחוררת מעבירים את גושי הגבינה הקטנים לחיתול סד, המונח מעל מסננת או לסלסילת קש.

לאחר שעתיים של סינון, הריקוטה מוכנה ואפשר להוציא אותה בשלמותה ולחתוך לפרוסות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו