מדוע מתעלמים במישלן מהמסעדות בישראל?

עם הסיבות להתעלמות מונים שפים ישראלים: כשרות, מנטליות לבנטינית, פוליטיקה וגם את הפרובנציאליות של הסועד הישראלי הקמצן

דפנה ארד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דפנה ארד
אורז שחור עם קלמארי מ"תפריט מישלן" של השף ג'ורדי ארטל מברצלונהצילום: בן יוסטר
מסעדת "מול ים" בתל אביבצילום: דניאל לילה

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ