במטבח של השף הטוב ביותר בארה"ב

במפגש במסעדה שלו במנהטן מסביר תומס קלר למה המשבר הכלכלי לא פגע בו, מגלה מדוע הפסיק לעבוד במטבח ומספק עצות לשפים צעירים

חיים הנדוורקר
ניו יורק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חיים הנדוורקר
ניו יורק
קלר במסעדתו "פר סה" בניו יורק. 485 דולר בממוצע לארוחה
טורט שוקולד עם אגוזי לוז בכרמל | צילום: נתן דביר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ