בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לעוגת סילאן, חלבה ופיסטוקים של מיקי שמו

עוגה בחושה שתמיד מצליחה עם כל מה שטוב במדף: סילאן, חלבה ופיסטוקים

תגובות
דן לב

עוגת סילאן, חלבה ופיסטוקים של השף מיקי שמו

חומרים:

4 ביצים

1 כוס סוכר לבן

1 כוס סוכר דמררה

1 שקית אבקת אפייה

2 מכלי שמנת מתוקה

2/3 כוס טחינה גולמית (200 גרם)

1/2 כוס סילאן (150 גרם)

1/2 כוס פיסטוקים גרוסים גס

3 כוסות קמח (420 גרם)

הכנה:

מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה.

מנפים את הקמח ואבקת האפייה. משלבים את השמנת המתוקה והקמח לסירוגין תוך ערבוב אטי.

מערבבים בקערה נפרדת את הסילאן והטחינה ומשלבים אותם בסוף התהליך. אופים כ-50 דקות בתנור שחומם ל-170 מעלות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו