מתכון: קדירת מולים בערק

מתכון לקדירת מולים בערק של השף עדי אבו

לוגו הארץ
הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קדירת מולים בערק
לוגו הארץ
הארץ

חומרים:

200 גרם מולים טריים

2 מקלות סלרי פרוס דק

2 שיני שום פרוסות

10 עגבניות שרי תמר חצויות

1/4 כוס שמן זית

שוט ערק

הכנה:

במחבת קרה מחממים שמן זית, מוסיפים שום ומולים. כשהמולים נפתחים (השמן כבר חם) מוסיפים סלרי ועגבניות ומבשלים כשתי דקות. מוסיפים ערק (זהירות, עלול לבעור) ומבשלים עוד שתי דקות מתבלים במלח פלפל ומיץ לימון לפי הטעם. מגישים עם לחם לבן או פוקצ'ה טרייה.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ