כיצד מכניסים 300 כוכבי מישלן לאולם אחד?

מאות אנשי אצולת הקולינריה העולמית התכנסו בסוף השבוע שעבר במונקו לערב של תענוגות, לציון 25 שנים למסעדת היוקרה של אלן דוקאס. רשמים מערב משכר

משה גלעד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
משה גלעד
240 השפים מסתדרים לצילום הקבוצתי בחזית המסעדהצילום: משה גלעד
הערב החגיגי במסעדת לואי XV במונטה קרלוצילום: משה גלעד
המסעדה של דוקאס במילנו. מוקד עלייה לרגלצילום: משה גלעד
3 מתוך 3 |
מרק דגים שפיזר באולם ניחוח עז של יםצילום: משה גלעד
1 מתוך 3 |
המנה שכונתה בתפריט "טורט"צילום: Realis
2 מתוך 3 |
קריש סרטנים עם קוויאר שחור צילום: משה גלעד
אלן דוקאס. אגר בעצמו 21 כוכבי מישלןצילום: משה גלעד
משה גלעד

משה גלעד

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ