עומד על הפרג: מתכוני עוגות ודג

לא רק במילוי לאוזני המן. זרעי הפרג, עם טעם האגוז המעושן, מעניקים ארומה מיוחדת לעוגות, ומשתלבים היטב גם בפסטות וסלטים ובתבשילי בשר ודגים

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלמון בציפוי פרג
לימור לניאדו תירוש
נתח הסלמון על פרגצילום: לימור לניאדו תירוש
צילום: לימור לניאדו תירוש

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ