המירוץ לליון: דור חדש של שפים בבירת הגסטרונומיה הצרפתית

הגישה של השפים הצעירים הפועלים בעיר קלילה יותר והיינות נועזים יותר, אבל לדבריהם זו אינה הכרזת מלחמה אלא רק שחרור העניבה

אריק דלון, לה מונד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אריק דלון, לה מונד
מסעדת “לה רוטונד” של השף פיליפ גוברו. בראש המסעדות המעוטרות בשני כוכבים

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ