בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שף ירון שלו עזב את מסעדת טוטו אחרי שבע שנים

אפקט רפי כהן? שבע שנים אחרי שבא להציל את המסעדה מסגירה, עזב אמש השף ירון שלו את מסעדת "טוטו" המצליחה בתל אביב. הסיבות עדיין אינן ברורות

15תגובות

השף ירון שלו עזב את מסעדת טוטו, אחרי שבע שנים. שלו היה שף המסעדה, שממוקמת במגדל המוזיאון בתל אביב, ובשנים האחרונות אחד מבעליה. לפני כשנה נכנסו כשותפים למסעדה יובל שניר ודגן שחם מבעלי "בר לחם".

לשאלה על איזה רקע נפרד שלו מהמסעדה סרבו שניר ודגן להגיב. המסעדה האיטלקית הוקמה בשנת 2005 על ידי רועי קפלן, כאשר השף הראשון שלה היה מנה שטרום. שלו מונה להחליף אותו לאחר שנה, כשהיה בן 23, והפך אותה למסעדה מבוקשת.

דניאל בר און

במחלקת ההזמנות של המסעדה אומרים: "אנחנו לא יודעים. עכשיו אנחנו קראנו על זה בחדשות".



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו