לגזור ולשמור: איפה אוכלים ושותים בדרום

הטאפאס, הבירות והיין, סל הירקות וארוחת הבוקר הכי טובה באזור: הדרום לוהט ולא רק מבחינה בטחונית. הנה עשרה מקומות לאכול ולשתות בהם

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רותם מימון
סמילנסקיצילום: טל קבסה (באידבות המקום)
מנות ענק מושחתותצילום: רותם מימון
הפתעה במדברצילום: באדיבות המקום
ירקות עד הביתצילום: אריק ברנשטיין
שווה היכרות, בלזקצילום: רותם מימון
מהבירות המוערכות בארץצילום: באדיבות המקום

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ