בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שבע מנות לשבעה ימים: מה מבשלים השבוע?

הפתיתים של השף חיים כהן, או סלט סום טאם כמו בתאילנד? סלט פסטה קיצי או לביבות כרישה אולטימטיביות? קיבצנו עבורכם שבעה דברים שכדאי לבשל השבוע

תגובות

מנות ראשונות:

סלט פסטה קל להכנה וקיצי מאוד שיצר השף אמיר שולר ממסעדת בליני מזמן אינספור משחקים, כך שהוא אף פעם לא משעמם. למתכון לחצו כאן

בועז לביא

בעבור מי שלא יגיע הקיץ לתאילנד, השפית סוואלי אלדר מכינה סלט סום טאם, הרי הוא סלט הפפאיה החריף-מתקתק, הכי דומה למקור. הנה המתכון

סום טאם
שירן כרמל

בעבור מי שלא מסוגל לדמיין מרק מהביל בקיץ, לימור לניאדו תירוש יצרה לא מעט רעיונות למרקים קרים שהם כמו ארוחה קטנה. למתכונים לחצו כאן

גספאצ'ו אנדלוסי. של לימור לניאדו תירוש
לימור לניאדו תירוש

מנות ביניים ועיקריות:

מתכון של השף חיים כהן שמציע לעשות פתיתים לא רק לילדים עם עשבי תיבול שעושים טוויסט למנה. למתכון לחצו כאן

נירה רוסו מצאה את המתכון האולטימטיבי ללביבות, והפעם שילבה לתוכו כרישה, אבל כל האפשרויות פתוחות. למתכון ללביבות לחצו כאן

לביבות כרישה
אביעד הרמן

השף עמוס שיאון (ממסעדת הלנה בנמל) לקח דג בורי, יוגורט ולימון ועשה חגיגה קיצית במחבת. הנה המתכון.

באדיבות המקום

קינוח:

כפי ששמתם לב אנחנו מאוד מתגעגעים לחופשה קולינרית במזרח ולפיכך גם הקינוח יש בו יותר משמץ של זיכרון מטיול משובח שם. השף דרור שושן (ממסעדת קמפאי סטריט ווק) לקח את הפנה קוטה המוכרת ושילב אותה עם קוקוס ופירות טרופיים והנה המתכון.

אפיק גבאי

עוד רעיונות והצעות למנות קלילות ומרעננות



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו