בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חמישה רעיונות למנות שכיף לקחת לעבודה

במקום לשבור את הראש מה להכין לארוחת צהריים בעבודה, לשף ברק אלמיש (ממופת בראסרי) יש כמה רעיונות טעימים עבורכם

5תגובות

החלום על חדר אוכל בעבודה, או לחילופין על הסדר הסעדה קבוע עם מסעדות שמור למתי מעט מהעובדים. בעבור הרוב המכריע שנאלץ להגיע מדי יום עם קופסאות פלסטיק ובהן שאריות הפסטה מליל אמש, זו המציאות בחיי היום יום. אבל, וזה אבל גדול - לא מסובך להשקיע קצת ולהכין מבעוד מועד כמה מנות קלילות, אבל משביעות, פשוטות ועדיין מרשימות, שאפשר לקחת בקופסה ליום עבודה.

עוף קונפי בזיגוג עדין של הדרים

דודו בכר

פסטה ירקות עונתיים ברוטב שמן זית ומיץ לימון

פסטה עם ירקות
דודו בכר

סלט אורז קר עם ירקות ולימון פרסי

סלט אורז
דודו בכר

סלט פסטה קר עם עגבניות אורוגולה ומוצרלה

דודו בכר

קציצות דג ים על סלט טבולה עשבי תיבול

קציצות דג ים על סלט טבולה
דודו בכר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו