בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארבעה קינוחי דבש מתוחכמים לחג

הלאה העוגות הבחושות: מתכונים שנותנים מקום מכובד ומעניין למרכיב הזהוב

תגובות

עוגות הדבש הבחושות הוציאו שם רע לקינוחי החגים, ובניגוד לסופגניות ועוגת הגבינה, הפכו מקינוחים לחלק אינטגרלי ממאכלי החג. בבישולים כבר מזמן נודע הדבש כמרכיב לגיטימי משפר טעמים — לא רק בחגי תשרי — אבל דווקא במחלקת הקינוחים מקומו מוקצה מחמת המיאוס. פעמים מועטות מדי יימצאו איזה אמיץ או אמיצה שייקחו את הדבש וייזכרו בו כחומר גלם משובח. והרי הדבש לא רק ממתיק באופן טבעי את הקינוחים במקום סוכר, אלא ניחן גם ביכולת להעצים טעמים (נסו אותו בשוקולד ואגוזים ותבינו) ומגיע עם בונוס של ארומה פרחונית.

הקונדיטור אורגד רואש מבית הספר לאפייה דן גורמה מעוניין להוכיח שיש חיים מעבר לעוגה הבחושה. רואש שבר את הראש ויצר ארבעה מתכונים מתוחכמים ומרשימים שהדבש נוכח בהם, ופותח מנעד חדש של טעמים ואפשרויות.

פנה קוטה דבש עם קציפת מסקרפונה וקונפיטורת תפוחים

דודו בכר

טראפלס דבש

דודו בכר

מרשמלו דבש

דודו בכר

מוס שוקולד אוורירי עם נגיעות רימונים

דודו בכר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו