בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

להכין בבית את אוכל הרחוב של השף מאיר אדוני

מדרום אמריקה, ממזרח אסיה מהמזרח התיכון - ארבע מנות מפנקות ממסעדת המזללה והשפים מאיר אדוני ואור שפירא

5תגובות

בכל יציאה שלי לחו"ל אוכל תופס מרכיב חשוב ומהותי. לפני שאני מתיישב לאכול במסעדות השף הבולטות בכל מקום, אני קודם כל יורד לרחוב. שם, לפחות לטעמי, מסתתר האוכל המיוחד שמספר לי את קורות המקום וממנו אני שואב השראה למנות שאחר כך אנסה בבית. כך גם בסיורי שטח שאני עורך בארץ, בצפון או בדרום - אני קודם כל מחפש מה כולם אוכלים ורץ לעמוד בתור. זוהי הסיבה שרגע לפני שאני סוגר את מסעדת "המזללה" החלטתי להקדיש מקום של כבוד לאוכל האהוב עלי, שטעמתי בדוכנים הקטנים בעמידה - בארץ ובעולם. הנה ארבע מנות שתוכלו להכין בקלות (יחסית):

עראייס ירדני

עראייס
תומר אפלבאום

שיפודי פרגית של יריחו עם פריקה

עוף יריחו
תומר אפלבאום

סביצ'ה בהשראה פרואני

סביצ'ה פרואני
תומר אפלבאום

קארי תאילנדי ירוק עם קציצות דגים

קציצות דג בקארי ירוק
תומר אפלבאום


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו