מטבח בלב מדבר: הצד הקולינרי של מידברן - אוכל - הארץ

מטבח בלב מדבר: הצד הקולינרי של מידברן

איך בונים מטבח בלב השממה ואיזה טעם יש לדייסה שאכל נח לפני שנכנס לתיבה? לאון ארונסקי השתתף בהקמת המטבח הראשון במידברן ובישל לחלוצי הפסטיבל. אחרי שאכל ארטיק מקרח ואתנול, הכין סביח מדברי וצ'ילי קון קרנה ברוטב פודרה, הוא חזר שבע בשביל לספר. יומן מטבח

לאון ארונסקי, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
לאון ארונסקי, עכבר העיר

תגובות