שולחן לשניים ליד התמרור: הטבח שהפך את הרחוב למסעדת מחאה

מפגש אקראי עם פקח בכיכר הבימה הביא את שחף רודברג, בשלן חובב, להרים מיזם קולינרי-חברתי אמיץ. תוך כדי החייאת המרחב הציבורי וחיבור בין אנשים מעולמות שונים, הוא גם מצליח להרוויח כמה שקלים, אבל בעיקר מרגיש שהמחאה שלו מתחילה להגיע ליותר ויותר מתעניינים

אסי גל, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
אסי גל, עכבר העיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ