שלום על לחם |

המאפיות והקונדיטוריות הטובות בשרון ובעמק חפר

מבית קפה וקונדיטוריה במבנה היסטורי, דרך אופה שמפיקה חלת בריוש רכה וענוגה כענן חמאה; ועד בית מלאכה למתוקים שמסתתר באזור תעשייה או בית מאפה, מחלבה וגלידרייה במקום אחד – אזור עמק חפר מלא בפיתויים פחמימתיים שרק מחכים שתגלו אותם

יוליה פריליק-ניב
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
ככרות לחם ב"אגדת לחם"
הלחמים של "אגדת לחם"צילום: הדס ניצן

תגובות