${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ראש השנה 2018: איפה אוכלים במסעדות?

ארוחה שכולה מנות אסיאתיות, סעודת חג בניחוח הודי רחוק או ערב מסורתי עם מיטב המנות הקלאסיות - כל הדילים וההצעות של המסעדות לראש השנה 2018

תגובות
תומר אפלבאום

ראש השנה הוא אולי מאורע שמח ומרגש, אבל אם תשאלו את אלה שעומלים ומארחים בערב החג אולי תקבלו תשובה קצת אחרת. במקום להכין רשימת קניות ארוכה, לסחוב שקיות הביתה, לברר עם האורחים מי רגיש למה ולחזור למטבח הלוהט על מנת לטרוח על התבשילים שעות ארוכות, אמצו מסורת חדשה - ערב חג נעים במסעדה, שתדאג לכם לכל מה שארוחה משפחתית צריכה. לכם נשאר רק ללבוש בגדי חג ולצאת לאכול.

» ראש השנה 2018 - המדריך המלא
» הופעות ראש השנה 2018
» מתכונים לראש השנה - לכל המתכונים לחג
» מה עושים עם הילדים בראש השנה?
» טיולים לראש השנה

טשרניחובסקי 6

בביסטרו הוותיק טשרניחובסקי 6 מזמינים אתכם לארוחת ראש השנה באווירה חגיגית ומשפחתית כמיטב המסורת של המקום. בארוחה, שתוגש ביום ראשון ה-9 בספטמבר, החל מהשעה 18:00, ייהנו האורחים מתפריט הכולל תפוח בדבש, רימונים, מבחר מנות ראשונות, מנה עיקרית, קינוחים ושתייה לא הגבלה, לרבות יין אדום ויין לבן. למנה ראשונה יוגשו לשולחן, בין השאר וכמיטב הז'אנר, גפילטע פיש וחזרת אדומה וכבד קצוץ עם בצל מטוגן בשמאלץ. בשלב העיקרית ניתן יהיה לבחור בין המנות הבאות: צלי עוף בתנור ביין לבן; ביף בורגיניון בבישול ארוך ביין אדום עם ירקות שורש; קנלוני ראגו בשר ברוטב תרד; שוק אווז קונפי עם רוטב פורט ודבלים; ופילה סלמון ברוטב לימוני אופילה דג ביין לבן, עגבניות שרי, צלפים, מרווה וזיתים. האורחים הצמחונים והטבעונים יוכלו ליהנות מארוחת חג מותאמת, לרבות קינוח (יש לציין זאת מראש, בעת ההזמנה).
איפה: ביסטרו טשריחובסקי 6 תל אביב
מתי: יום ראשון, ה-9 בספטמבר, החל מ-18:00
מחיר: 360 שקלים לאדם, כולל שתייה קלה ויין ללא הגבלה.

ארטישוק ממולא, טשרניחובסקי 6
דן לב

אינדירה 

הצעה יצירתית לארוחת חג מגיעה מאינדירה, ההודית הוותיקה, שכמיטב המסורת תציע גם השנה סעודת חג בניחוח הודי, מבושמת תבלינים וצבעונית. למי שיגיע למסעדה בערב החג יוצע תפריט הודי אותנטי, שיורכב מפתיחים של ברכות, מנה ראשונה, עיקרית וקינוח. בראשונות תוכלו לנסות פפדאם, נאן שום, פאקורה ירקות וטבעות בצל בנוסח הודי. בזמן העיקריות יגישו טיקה מסאלה, חזה עוף צלוי בטנדור בתערובת תבלינים הודיים; ביריאני ירקות; אלו גובי, פרחי כרובית וקוביות תפוחי אדמה מוקפצים בתבלינים הודים וג'ינג'ר ועוד מגוון קלאסיקות הודיות על-זמניות. לקינוח יוגשו גלידה הודית בטעמים שונים ועוגת דבש. יין, שתיה קלה ושתיה חמה יוגשו ללא הגבלה.
איפה: אינדירה תל אביב
מתי: יום ראשון, ה-9 בספטמבר, סרוויס ערב
מחיר: 299 שקלים לסועד, ו-125 שקלים לילד עד גיל 5

ג'אסיה

במסעדת ג'אסיה שביפו העתיקה יציעו בערב ראש השנה תפריט חגיגי, עם ארוחה מיוחדת שתחל עם מנות ראשונות למרכז השולחן וביניהן לחם הבית ומטבלים, סלט אבוקדו וסלט פטריות. בהמשך, תוצע מנת ביניים לבחירה: קרפצ'יו בקר, סביצ'ה דג ים או קרפצ'יו סלמון. מבין המנות העיקריות ניתן יהיה לבחור בין מספר אופציות: דניס שלם בתנור בתוספת פלחי תפוחי אדמה וירקות שורש; פילה דניס בגריל על מצע פירה עם שרימפס ברוטב שמנת; נתח פילה בקר עם ירקות שורש אפויים בתוספת אורז; נודלס סלמון; ולחובבי הסושי האדוקים שלא יוותרו עליו גם ערב החג, מציעים כאן קומבינציית סלמון או קומבינציית סושי צמחוני מיוחדת. בנוסף, הארוחה כוללת  כוס יין או סאקה וקינוח - פנקוטה מלבי מחלב קוקוס עם סירופ ורדים ואגוזים.
איפה: ג'אסיה תל אביב
מתי: יום ראשון, ה-9 בספטמבר, החל מהשעה 19:00
מחיר: 199 שקלים לסועד

סושי במקום גפליטע, ג'אסיה
נטי דונדואה

בלאק אנגוס

במסעדת בלאק אנגוס שהתמקמה באחרונה בציר מוריה שבכרמל, יכין השף דודי קדם מנות מיוחדות לכבוד ערב ראש השנה לאלו שיעדיפו לחגוג מחוץ לבית. למנות ראשונות יציעו כאן מנות כפולנטה מתירס טרי עם כמהין, צ'ילי יבש, פטריות מוקפצות ואספרגוס (45 שקלים); טרטר פילה בקר אסלי עם בורגול, צ'ילי חריף, צרור ירוקים, שמן זית, מלח גס ונגיעות איולי כרישה (45 שקלים); ריזוטו כמהין עם פטריות שמפניון וסלמון במיסו מתקתק (60 שקלים); וסביצ'ה מוסר ים עם נקטרינה, כרישה, נענע, צ'ילי חריף וצנונית על מצע קרם פרש ושמן זית (80 שקלים). למנות עיקריות: ריזוטו ערמונים עם בצלי שאלוט, צלעות בקר, ירוקים לצד דלעת ערמונים אפויה (120 שקלים); פילה מוסר ים על מצע קרם ארטישוק ירושלמי חמצמץ, איולי כרישה וכמהין ואספרגוס חלוט (170 שקלים); פילה בקר על מצע קרם של כתומים, כתר כבד אווז וריבת תאנים בוויסקי ג'ק דניאלס דבש (150 שקלים); ונתח טומהוק במשקל 350 גרם בקרמבל שקדים ושרי צלוי (150 שקלים).

איפה: בלאק אנגוס, מוריה 29 חיפה
מתי: יום ראשון, ה-9 בספטמבר, סרוויס ערב
מחיר: משתנה לפי מנות

חגיגת בשר בחיפה, בלאק אנגוס
עלאא זעאתרה
*#