טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סיבולת לב ראויה: שלוש מנות מושחתות שחייבות להכנס לכם לעורקים

צ'יזבורגר בתוך פנקייק, פיצה פינה קולדה שמגשימה תאוות מתוקות וסטייק בגרסה מופרעת - אם אתם אוהבים את החיים ורוצים אותם מרגשים (אך קצרים), אל תתנו לעצמכם לסיים את השבוע בלי לדגום את ההברקות המושחתות החדשות

תגובות

אף אחד מאיתנו לא רוצה לקבל התקף לב. מצד שני, אף אחד מאיתנו לא רוצה להעביר את חייו בהערצת שייקים ירוקים על בסיס צ'יה, גוג'י ברי, אספסת ונבט החיטה. אחרי הכל, מה הם החיים אם לא ערימה גדולה של בייקון, ביצת עין נוזלית והררי אמנטל? אם אתם אחר ריגושים קולינריים, מתלהבים מנתחים חדשים, מתלהבים עוד יותר כשמכסים אותם בהררי אמנטל ולא נרתעים מפיצות בטכניקת ה"יאללה להעמיס" - הכתבה הזאת מיועדת לכם. שלוש מנות חדשות ומושחתות במיוחד נכנסו לאחרונה לפנתיאון "מקצרי החיים", ואנחנו טעמנו את כולן כדי שגם אתם תוכלו לספר לקרדיולוג בבדיקה הבאה "הו דוקטור! זה היה שווה כל ביס". » הקינוחים הכי מושחתים בסביבה» הצ'יפס האמסטרדמי עושה עלייה» מסלול המאנצ'יז המושלם» הקינוחים הכי מושחתים בעיר

בתוך האפליקצייה של גורדוס, מזללת ההמבורגרים המוגזמת, יש כפתור סודי ושקוף, שאם מוצאים אותו ולוחצים עליו, הוא מוביל לכמה מנות ספיישל שהגה ככל הנראה מוח זדוני שמטרתו היא דילול האוכלוסיה. הפאני פנקייק (79 שקלים) הוא מנה מעוררת השראה, המורכבת משלוש שכבות פנקייק, שבין כל אחת המבורגר עם הררי צ'דר נשמסה, חזה אווז, בצל מטוגן בצי'לי, וכקונטרה הומוריסטית כנראה, גם כמה עלעלים ירוקים. מעל הכל נשפך המון מייפל מתקתק, ובצד מגיעה תלולית צי'פס בלגי עם צ'יפס בטטה מתקתק. נחסוך את תיאורי ה"אוורירי", "ביס מושלם,מתקתק ומלא טעם בשרי" ו"תודה לך חזה אווז מושלם", ונספר שאחרי שטועמים פעם אחת המבורגר בתוך פנקייק, לא פשוט לחזור למסורת הלחמנייה. גורדוס - פאר פרס, חולון

מוציא את התמימות מהפנקייק. פאני פנקייק בגורדוס (צילום: יעל רייף)

הגזמה איטלקית לקרניבורים: פיצה קצ'יטורי

אוהבים פיצה? ודאי! רוצים אותה מוצפת במוצרלה? הו יס! ומה עם קצת בשר, כלומר הרבה בשר, כלומר פפרוני וחזה אווז מעושן? התשובה היא כנראה סתימת העורקים הנעימה ביקום. הפיצריה החדשה ברעננה, שמתפקדת על תקן מקום שכיף לשתות בו דרינק מעל מגש רותח ופריך הישר מהתנור, היא אחד הדברים הכי טובים שקרו לעיר. היא גם מתפקדת על תקן פאב כיפי לישיבה, גם פתוחה בשבת וגם לא דוגלת בהפרדה בין בשר לחלב. על כן פיצת קצ'יטורי (68 שקלים), היא אחת ההברקות. מעבר לשילוב המושחת של המון מוצרלה ובשרים, היא מגיעה עם רוטב עגבניות עז טעם ונהדר, בצק שמזכיר טיולים מוצלחים באיטליה וגם ביצת עין מעל העל וקצת ברוקולי פריך מסביב, כדי לתת אשליה של בריאות.

אם נגיד החלטתם שאתם בעד שילוב סוטה יותר, כזה שייתן דרור לתשוקות המתוקות האפלות שאתם אוחזים בהן, התפריט מתגאה בפיצה פינה קולדה (42 שקלים), שמשלבת בין גבינות מתוקות, אננס מקורמל שהושרה ברום ופקאנים מסוכרים. מופרע ככל שנשמע, מדובר באחד השילובים הטעימים.פיצה פאצו - היצירה 5, רעננה

המבורגר הוא שחיתותי גם ככה, אבל ההמבורגר העשוי מנתחי וואגיו של פרות שגדלו בתבור, הוא סוג של נחת בשרית. הוא מגיע במשקל 250 גרם בין שתי לחמניות רכות (74 שקלים), ומאופיין בטעם בשרי עז ובמרקם משוייש, שמזכיר סטייק אנטרקוט קצוץ על הסכין. אם מגבים אותו בכמה פרוסות בייקון שחומות, אמנטל וביצת עין,  יוצרים מפלצת כולסטרולית נהדרת, שיש סיכוי טוב שתצדיק את הצינתור הקרוב. אה כן, וצ'יפס בצד כמובן. אגאדיר - לכל סניפי הרשתסטייק בגרסת ההמבורגר. וואגיו באגאדיר (צילום: יעל רייף)

*#