טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

נפילת סוכר: הקינוחים הכי מושחתים בתל אביב

מילקשייק עם כל הממתקים שתוכלו לדמיין או אוראו נמס מבפנים ומטוגן מבחוץ - המדריך שיקח אתכם למסע בין כל הפנטזיות המתוקות שלכם, ויהפוך אותן למציאות

תגובות

קרמרי דה ל'אקלר: אקלר יש הרבה דברים מבאסים פוטנציאלית באקלרייה/גלידרייה המדוברת בקינג ג'ורג': המוני אדם מסביב, קהל שלא יודע או רוצה לעמוד בתורים וגם דלפק בגובה הראש, שמחייב אותך לדבר בצעקות עם המוכרים, שבעצמם שחוקים מהיקף העבודה. מצד שני, היקף העבודה מוצדק: מדובר במקום שלוקח כל טרנד מ-30 השנה האחרונות (פחזניות, מאפינס, קוקילידה, אקלרים, מקרונים), מכניס לתוכן דבר על זמני כמו גלידה, ומזלף מעל רטבים שיוצאים משפופרות בתקרה, שככל הנראה מחוברות לגן עדן. לבסוף מפזרים סוכריות/ קוקוס/ אגוזים/ פנינים מעל הכל. לקחנו אקלר עם גלידת אספרסו ורוטב טירמיסו בניסיון ליצור טירמיסו. יצרנו טעים (18 שקלים).קרמרי דה ל'אקלר - קינג ג'ורג' 53, תל אביבאושר בתוך מאפה. קרמרי דה ל'אקלר (צילום: תומר לוי)

*#