${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לאכול, לצלם, לאהוב: האיש שיפתח את הטחינייה הראשונה בארץ

הוא חי בדיגיטל, אוהב לשתף חוויות עם חברים אמיתיים ולא מפחד מפילטרים או מקהל קשוח של אוהבי חומוס - הכירו את האכלנים שעושים את האינסטגרם

תגובות

באינסטגרם: arielkd

שם: אריאל קדם

גיל: 36

מגורים: נתניה

במה אתה עוסק כשאתה לא מעלה תמונות לאינסטגרם?כשאני לא מעלה תמונות אני מנהל מוצר ב-Pepper, בנק דיגיטלי חדש שמוקם בימים אלה ממש.

» דוכן הבצקים שאתם לא מכירים» הישראלית שעזבה הכל בשביל קארי» איפה תאכלו עסקיות שוות בשרון?» הסודות הטעימים של ירושלים» הגרגרן שלא מוכן להתמסחר

יש חברים ויש חברי אמת >>

A photo posted by Ariel (Arik) Kedem (@arielkd) on Sep 21, 2014 at 11:59am PDT

למה התחלת לפרסם באינסטגרם?אני חי דיגיטל מאז ומתמיד. מהרגע שפייסבוק נכנס לחיינו, אני גם משתף דברים בפלטפורמות הדיגיטליות. אינסטגרם פשוט מהווה עבורי דרך קלה יותר לשתף את חיי ובעיקר את הצד הקולינרי שלהם.

כך צברתי עוקבים:הסיבה שאני אוהב פלטפורמות דיגיטליות חברתיות היא הקשרים שנוצרים בדיגיטל והופכים לחבריים גם מחוצה לו. בדיוק כמו בחיים האמיתיים התחלתי לצבור עוקבים/חברים על ידי יצירת קשר אישי עד כמה שניתן, ועל ידי תגובות ולייקים לאנשים שעניינו אותי. שתי דרכים נוספות שסייעו לא מעט היו SoFo - אירוע שיזמתי עם שני שותפים (היי גילגול ושרה) ופוסט שבו יונתן רושפלד פירגן לחשבון הנהנתני שלי. 

הטבות שמגיעות בעקבות מספר גדול של עוקבים: ההטבה הגדולה ביותר היא שזכיתי להכיר אנשים נהדרים שהפכו להיות חברי אמת.

המקומות שבהם אתה הכי אוהב לאכול בארץ:אני אוהב את הדסון שמגישה הבשר הטוב ביותר בארץ, טאיזו הודות לימי הראשון הנהדרים שמתמקדים באוכל הודי מעולה וברוט, כי שם אני מרגיש כמו תייר שיכור ונהנתן.

בקרוב על שמו בטאבו >>

A photo posted by Ariel (Arik) Kedem (@arielkd) on Dec 23, 2015 at 12:13pm PST

פילטרים - בעד או נגד: אין כמעט תמונה שלי שלא עוברת טיפול ב-Snapseed, בעיקר במנגנון ה-structure לצורך חדות. לפעמים חדות מוגזמת - אבל חדות.

מסעדה בארץ שלא תחזור אליה לעולם:אני שמנמן, נהנתן ולעולם לא אומר "לעולם לא".

אוכל שאתה אוהב במיוחד אבל לא מצטלם יפה:ריזוטו ותבשילי קארי. אלה מאכלים כל כך טעימים ומנחמים, שפשוט לא עוברים מסך. נראה שבאופן כללי אוכל מנחם מצטלם פחות טוב.

תמונה שצילמת ואתה הכי אוהב:אחת המנות האהובות עלי בעולם היא מק אנד צ'יז. בזבזתי המון זמן בניסיון למצוא את המנה המושלמת, אבל בסופו של דבר הגעתי למתכון נהדר. הכנתי אותו בארוחת חברים ואז הגיעה התמונה הזאת. אני אוהב אותה בעיקר כי הצלחתי להעביר את העושר והשמנמנות של המנה, וגם כי התגובות היו סופר חיוביות.

נהנתן, אוהב חדות? >>

A photo posted by Ariel (Arik) Kedem (@arielkd) on Jun 18, 2016 at 9:20am PDT

מסעדה שחוזרת אצלך הכי הרבה פעמים בפיד:הדסון - הרבה חברים בטוחים שאני אוכל שם כל יום, אבל זה ממש לא המצב. גם ברוט ופלימרקט מככבות לא מעט.

פרגן לאינסטגרמר שאתה אוהב במיוחד:זה ממש קל. רונן שמש - האיש והאגדה. אני מציין אותו בעיקר בגלל הטאבון שלו, ממנו לא זכיתי ליהנות עדיין. הוא מכין המבוגרים למות ומצלם מדהים.

מסעדה שאתה שומר לעצמך ולא חושף:זה ישמע מצחיק, אבל אני אוהב את חומוס יום טוב בנחלת יצחק. זה לא החומוס, אלא מנה אחת שיש לה מאות מכורי הייטק מהאזור - קציצות עוף בקארי עם אורז פרסי ליד. אחת המנות המוצדקות בעיר.

הדבר הכי מוזר שאכלת אי פעם:אכלתי כריש בתאילנד, והחלטתי שלא עוד. זה היה אמנם טעים מאוד, אבל זה כנראה המאכל שהותיר אצלי הכי הרבה רגשות אשם.

פרסי והודי נפגשים בחומוסיית הייטק. קיבוץ גלויות זה כאן >>

A photo posted by Ariel (Arik) Kedem (@arielkd) on Oct 23, 2014 at 11:16am PDT

שאיפות לעתיד בתחום הקולינריה:קודם כל, להמשיך לבשל ולגרום לאנשים לחייך כשהם טועמים את האוכל שלי. הייתי שמח להוציא לפועל את הטיול הקולינרי בעקבות תכנית המופת של גווינית' פאלטרו ומריו בטאלי. הייתי רוצה גם לפתוח טחינייה - כי אין דבר כזה חומוס טעים, יש טחינה מעולה.

*#