הרגע שבו ארז קומרובסקי ויתר על השמרים

הוא טיפוס לחוץ מדי בשביל סרוויס, מאמין שאוכל הוא חוויה הוליסטית, ואחרי מאות סדנאות שהעביר, הפנים מתודת בישול מפתיעה. לרגל הוצאת ספר אפייה חדש, ארז קומרובסקי מדבר על השימוש במושג "מטבח גלילי", התפתחות הסצנה הקולינרית בצפון ומגלה איפה נמצא החומוס הכי טוב

יעל רייף, עכבר העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
יעל רייף, עכבר העיר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ